Immunicum tillkännager presentationer vid kommande vetenskapliga möten i april och maj

Pressrelease

19 april 2021

Immunicum tillkännager presentationer vid kommande vetenskapliga möten i april och maj

Immunicum AB (publ) meddelade idag att bolaget kommer att delta och göra ett flertal presentioner gällande sina två program i klinisk fas II-utveckling, immunprimern ilixadencel och canceråterfallsvaccinet DCP-001 vid nedanstående vetenskapliga möten:

  • Neoantigen Summit Europe, 20 – 22 april, 2021
     
    • Alex Karlsson-Parra, Chief Scientific Officer, Immunicum håller ett anförande på temat ” “Harnessing the immune-priming function of allogeneic dendritic cells in neoantigen-based vaccines”, onsdagen den 21 april kl. 14.45 CET/8.45 ET.
       
  • Cancer Immunotherapy (CIMT) Annual Meeting, 10-12 maj, 2021
     
    • Alex Karlsson-Parra, Chief Scientific Officer, Immunicum håller ett anförande på temat “Combining intratumoral administration of inflammatory allogeneic DCs with systemic anti-CTLA-4 treatment leads to tumor eradication and is associated with peripheral expansion of CD8+ effector cells with a “tumor-matched” phenotype” (S1-15), eTalk Session 1, måndagen den 10 maj kl. 14.00 – 15.00 CET / 8:00 – 9:00 EDT.
    • Satwinder Kaur Singh, Director of Research på Immunicum, håller ett anförande på temat “CD47 and phosphatidylserine contribute to the interaction between antigen presenting cells and the allogeneic cell-based relapse vaccine DCP-001” (S2-132), eTalk Session 2, tisdagen den 11 maj, kl. 17.00 – 18.00 CET/ 11:00 – 12:00 EDT.
    • En sammanfattning av ovan anföranden kommer att publiceras måndagen den 3 maj och även finnas tillgängligt på årsmötets webbsida www.meeting.cimt.eu.

 

För mer information vänligen kontakta:

Erik Manting

Chief Executive Officer

Telephone: +31 713 322 627

E-mail: ir@immunicum.com

 

Investerarrelationer

Sijme Zeilemaker

Head of Investor Relations & Corporate Communication

Telephone: +46 8 732 8400

E-mail: ir@immunicum.com

 

Pressfrågor

Eva Mulder and Sophia Hergenhan

Trophic Communications

Telephone: +49 175 222 57 56

E-mail: immu@trophic.eu

 

OM Immunicum AB (publ)

Immunicum tillämpar sin framstående expertis i dendritcellsbiologi för att utveckla nya, lagringsbara (off-the-shelf), cellbaserade terapier för solida och blodburna tumörer. Med kompletterande terapeutiska angreppssätt i klinisk Fas II-utveckling baserade på intratumoral immunaktivering och canceråterfallsvaccin (relapse vaccine) är bolagets mål att förbättra överlevnad och livskvaliteten för en stor grupp cancerpatienter. Baserat i Sverige och Nederländerna, Immunicum är noterat på Nasdaq Stockholm. www.immunicum.com

Bilaga

Fortsätt läsa

Immunicum AB (publ) inleder forskningssamarbete med Icahn School of Medicine vid Mount Sinai